Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Innovatie

Onderzoek

Laboratorium en onderzoek van nieuwe materialen en nieuwe productietechnologieën .

Onderzoek

Tevredenheid van de klant is de sleutel tot het succes van onze vennootschap. "Kennis "is de eerste stap naar "het vinden van de oplossing": allereerst proberen we de behoefte van onze klanten te begrijpen en daarop het vinden van de oplossing van hun behoefte, het ontwikkelen van technologie dat het beste past bij hun behoefte voor materiaal en product toepassingen. Onze materialen, al geschikt en gecertificeerd op het moment van verwerking, zijn een van de sterke punten van Merlett. De historische productie, oorspronkelijk uit PVC bestaand, heeft Merlett zich na verloop van tijd gediversifieerd door PP, EVA, PU en thermoplastisch rubber op te nemen. De huidige trend op het gebied van materiaalonderzoek, zijn die van het gebruik van hoogwaardige materialen met een hoge geleidbaarheid, bijzonder geschikt om de elektrostatische stromingen door te laten, zonder het accumuleren van elektrische ladingen, geschikt voor gebruik in een potentieel gevaarlijke omgeving, waar elektrostatische ontladingen ernstige problemen kunnen veroorzaken. 

Research

Als gevolg van de toenemende vraag van de markt, recent onderzoek in ons laboratorium is voor materialen ftalaten, en de verdere ontwikkeling van ftalaat vrije slangen in verschillende productietechnologieën.Het combineren van verschillende grondstoffen, het creëren van nieuwe producten en het gebruik van een groot en groeiend aantal stoffen uit te breiden is de uitdaging geweest van de afgelopen jaren.Voor bepaalde stoffen kunnen alleen rubber slangen gebruikt worden. Het doel van Merlett is om Thermoplastische  slangen te maken die ook geschikt zijn voor het gebruik van met stoffen onder bepaalde voorwaarden. De resultaten door de jaren heen hebben, dankzij een voortdurende ontwikkeling en het toe voegen van nieuwe producten aan ons uitgebreide assortiment van innovatieve standaard producten op het gebied van materialen en de daaruit voortvloeiende productietechnologieën, bereikt dat er in sommige gevallen een revolutie teweeg is gebracht in de markt. Naast de talrijke innovaties die invloed hebben gehad op het Merlett-assortiment om te voldoen aan de steeds wisselende behoeften en gespecialiseerde markt, zijn veel van onze producten synoniem geworden met de slang die moet worden gebruikt bv: Arizona is de Merlett slang die al meer dan 20 jaar op de markt is, nu aangegeven door eindgebruikers als de "grijs-groene", beschouwd als de zuigslang bij uitstek. Een ander voorbeeld is de  Armorvin groep, die synoniem is geworden met, transparante slang met een stalen spiraal.

De kracht van Merlett is om ons vermogen, energie en ervaring  te combineren mede door de ervaring van traditionele producten met de innovatie door geavanceerde oplossingen om voortdurend te vernieuwen en te versterken  .