Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Innovatie

Technologie

Technologie binnen en buiten de merlett slang

Technologie

Het voordeel van de ervaring die is opgedaan door de jaren heen en de geavanceerde technologie is het geheim van Merlett en slangen.
Hoewel de binnenkant van de slang blijkbaar leeg is, Is het vol van technologie en een hoge mate van innovatie. De voortdurende ontwikkeling in technologie, en de zoektocht naar betere en betere producten wordt ondersteund met een voortdurende herinvestering van winsten in technologische innovaties maar vooral met de periodieke introductie van interessante producten aan klanten. Door de herinvestering van winsten en de zoektocht naar nieuw materiaal en nieuwe technologieën heeft onze vennootschap doen blijven bestaan als de toonaangevende leverancier van plastic slangen.
Dankzij ons interne ontwerpbureau, kunnen wij de klanten een volledige catalogus aanbieden die het voordeel hebben dat ons systeem configureerbaar is van vanaf elke stoel en op deze manier op pad kan gaan voor de perceptie van de behoeften van de klant. De fase van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën, ontwerp en installatie van machines voor de realisatie van innovatieve producten, is relatief kort, dynamische en flexibel. De voortdurende investeringen in technologie heeft ons door de jaren heen, een zeer efficiënte fabriek gemaakt, waarmee we de consolidatie van zakelijke relaties met bestaande klanten kunnen veilig stellenen, ook heeft toegestaan ons marktaandeel te verhogen. Om te voldoen aan het specifieke verzoek van onze klanten is Merlett uitgerust met geavanceerde machines en technologie die ons in staat stelt de flexibiliteit om uiteenlopende producten maximaliseren de productiecapaciteit te produceren. Sinds de vroege jaren negentig zijn we overgegaan van een
single – spindle productie, naar een Multi-spindle (meerdere hoofden) productie.
We hebben onlangs een automatisch snijsysteem met een consequent vermindering van afval en verbetering van de kwaliteit. Het uiteindelijke doel is het produceren van slangen op de meest economische manier en tevredenheid van de klant creëren.